NYHETER

 

Monfalcone vant Jockeyklubbens Stora Pris på Täby i Sverige 21 juli 2013.

ImproWin gratulerer Monfalcone, trener Tor Wiggo Ellefsen og medeier Hans Flesche med seieren i Täby. Bll Fittedrunla Gård og Tor Wiggo Ellefsen må ha noe stort på gang for torsdag 18 juli ble det sier og andre plass på Øvrevoll med  Madame Meduza og Well Fitted.

Se;
http://www.ovrevoll.no/Nyheter/2013/Juli/Sterke-hinderseire/

http://www.svenskgalopp.se/sg/nyheter-skg/taevlingsreferat/2811-norska-haestar-toppade-i-hinderloppen-.html


En hel stall ble forgiftet av fôret.

Fiskå Mølle på Flisa har produsert et parti hestefôr inneholdende et stoff som er særlig giftig for hester. Tom Forkerud er rammet hardt; - "Det har vært en beintøff sommer. Hele virksomheten er i grus", sier Forkerud.

Men en hest har klart seg bra, Farmer's Julia. "Hun har gått på tilskuddsfôret ImproWin hele tiden og har klart forgiftningen bedre. Da hun vant på Leangen 3. september ble jeg veldig rørt. Det var et lyspunkt i en uhyre tung tid, sier Forkerud.

Se artikkelen i Trav og Galopp Nytt nr 79-2012


Vilde Wiik Terum mot sprang toppen!


Vilde hadde en fantastisk helg under Oslo Horse Show. Hun startet med Casall i jr. Grand Prix(1.40 m), og de var en av tre ekvipasjer som red feilfritt i grunnomgangen. Etter omhoppingen ble de stående på en flott 2. plass!
I amatør gulltour red Vilde sin andre hest, Lovari. Det gikk også veldig fint, særlig på fredagen da de vant!

Vilde har hatt en flott sesong så langt, med flere plasseringer i Jr. GP. Nå gjenstår bare innendørs NM og Baltic Cup finalen i Danmark. Vilde ligger på 3. plass i Baltic Cup før finalen.
Hennes mor Anne sier; "Vi gir hestene ImproWin hver dag, og er veldig fornøyd med det! Vi har ingen planer om å slutte. Jeg tror særlig Casall, som er krybbebiter/luftsluker, har godt av det. Han virker mindre plaget med vindt i magen. Hestene er i godt hold, og blanke i pelsen:)

En annen hest på stallen har også begynt med ImproWin, og det fungerer bra! Han har alltid stridd med å holde vekten etter sommerbeite, men nå er han fortsatt i like godt hold som han var i sommer:) ImproWin får mye av æren"

Se Vilde og Casall i et flott sprang på bildet under.

Vilde og Casall fra KOHS[1]

 

 

 

forside_hoyre2

bilde_4

Handlevogn


 x 

Handlekurv er tom