Hvem er vi?

Vitality Innovation AS, organisasjonsnummer 987701900.
Risøytoppen 11A, 3290 Stavern

Postadresse:
Vitality Innovation AS, Postboks 42 Fritzøe Brygge, 3285 Larvik

Vår nettstedsadresse er: https://www.vitalityinnovation.no

Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Vilkår og betingelser

Priser
Hvert produkt har priser inkludert mva i Norske kroner. I handlevogn ser du totalprisen inkludert MVA, frakt og betaling.
Fraktkostnader vil bli lagt til alle bestillinger i hht Posten sine takster.

Utsending av varer
Ordre sendes ut tirsdag og torsdag. Normalt vil det ta 1-3 dager deretter før varen(e) ankommer mottaker/postkontor/Post i butikk.

Betaling
Betaling gjennomføres ved den valgte betalingsmetode i kassen på nettside. Betalingsmåtene er levert av Bambora sammen med partnere. Utenlandske ordre fra

 1. Kortbetaling
  Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro. Ved bruk av kredittkort vil transaksjon belastes direkte.
 2. Vipps
  Betaling med VIPPS gjennomføres ved bruk av mobilnummer og verifisering av mobilbank ID
 3. Faktura & delbetaling
  I samarbeid med Lindorff tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Lindorff. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.lindorff.noVed valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.lindorff.no og søke om en delbetalingsavtale.
  For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Lindorff Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.For fullstendige vilkår for Lindorffs faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor:
  Lindorffs generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling:
  https://webinvoice.lindorff.com/Docs/CreditConditions?key=200436&language=nb&format=html
  Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt:
  https://webinvoice.lindorff.com/Documents/StandardEuropeanConsumerCreditInformation_NO_nb.html Lindorffs kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Lindorffs kundeservice via e-post på bill@lindorff.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00
  Se også FAQ på bill.lindorff.noTilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp
  Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Lindorff. Lindorff tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.
  Kontakt Lindorffs kundeservice via e-post bill@lindorff.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00.
  Fakturagebyr
  Et fakturagebyr tilkommer på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 50 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Vitality Innovation AS vil lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vitality Innovation AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du en gang i året, retten til å be om den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev

Reklamasjonsrett
Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter.
Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via e-post for videre instruksjoner.
Våre produkter regnes for ferskvarer med ulik holdbarhet i uåpnet emballasje og etter at kork eller lokk eller annen forsegling er åpnet. Det er viktig at produktene oppbevares i hht. beskrivelse på produktets etikett. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Angrerett på kjøp
Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Dette forutsetter at varen kan returneres uåpnet slik du mottok den. Se angrerettsskjema.

Retur av varer
Hvis du benytter din rett til å angre kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene når varene blir sendt tilbake.

Delivery Information