Her finner du kommentarer fra fornøyde DogVitality kunder og ofte stilte spørsmål (FAQ).

Svein Åge Jakobsen, hundekjører og redaktør av www.sledehund.no oppsummerer sine erfaringer fra et års bruk av DogVitality med fokus på magesår.
Konklusjonen var;
«Hundene har ikke hatt noe som helst problemer med avføring/mage/tarm denne sesongen, som ikke har vært forårsaket av Giardia.

Hundene har holdt vekta bra, har restituert godt og hatt fast og fin avføring hele sesongen. Problemer med magesår har vært fullstendig fraværende. Vi er overbevist om at DogVitality er mye av grunnen til at magesårproblematikken er et tilbakelagt stadium. Vi er også overbevist om at DogVitality bidrar positivt i fordøyelsen og gir høyere fôropptak, og derigjennom forsvarer prisen.» (Fôropptaket er dokumentert ved en studie på Veterinærskolen der avføringsmengden ble 13% mindre ved bruk av «DogVitality for mage og tarm». Referert av DogVitality teamet).

Se hele artikkelen her http://sledehund.no/en-sesong-med-dogvitality/

Kirsti Brenna-Ål i Buskerud; Labrador tispe HD med forkalkning i begge hoftene
Jeg fikk høre om DogVitality gjennom Hilde Askildt (hundekjører) som jeg har vært/er kennelhjelp hos, og handler for siden 2012. Jeg har ei Labrador tispe på 4 år, hun har HD med forkalkning i begge hoftene. Hun er ellers en veldig liten og sprek dame til Labrador å være. Jeg begynnte å ha henne med meg når jeg var ute på treningstur med Hilde sine hunde. Vibegynte å legge merke til at hun hadde store problemer med å holde farten oppe (henge med) når snøen ble litt råtten og i løssnø. Vi kunne tydelig se at hun hadde smerter. Hilde tipsa meg da om DV, og mente at jeg burde prøve det. Min lille Labbis har nå fått dette siden våren 2012, når vinteren 12/13 satte i gang og vi var klare for tur i ny løssnø var ikke hunden til å kjenne igjen 🙂 Hun hopper nå rundt som en liten Gaselle! Hun hadde også veldig tørre poter, dette har også blitt veldig mye bedre 🙂 Jeg vil egentlig bare takke dere for dette fantastiske produktet, og om det skulle være noen som er usikre på om dette fungerer, så kan de ta kontakt med meg:) Så lenge DogVitality finnes på markedet kommer ikke jeg til å prøve noe annet! Hilsen super fornøyd kunde!!

Lisbeth Kvinge, Norsk Schäferhund klubb
Begynte å bruke DogVitality på en tispe som hadde hvitt flass i pelsen. Når flasken var tom så prøvde vi noe annet, og flasset kom tilbake. Bruker nå DogVitality med omega-3 kontinuerlig.

Lena Bekkevold Marthinsen, Folkehøyskolen 69 grader Nord, Mortenhals men ellers fra Gol
Jeg har ei schæfer tispe på 3 år, som sliter med og kunne holde vekt. Holder ho ikke den, går dette utover pels og klør også. Dyrlegen mente hu hadde dårlig næringsopptak, men jeg har mekka min egen oppskrift på ho når ho har disse periodene og da står DogVitality for mage og tarm sentralt i matskåla. Jeg hadde sendt ho på hundepensjonat og når jeg fikk hunden min tebake var ho halvparten av det jeg leverte … Da at det på med fôring og DogVitality, for pelsen var blass, klørne var sprø aktig og hunden var generelt i dårlig hold. Jeg kom jo til og finne dette produktet når jeg var med jobben min (Alt For Dyr AS) på Zoo Expo og fikk snakket med en av de dom stod i standen til DV. Da snakket vi en god stund om det, jeg forklarte og han ga meg gode tips og tilltro til dette produktet! Så nå er det fast i hundeskåla hennes, og jeg vurderer og kjøpe til Hest når jeg får tak i det. Jeg bruker også produktet de har for ledd, og det er DogVitality med Omega 3 som holder hunden min frisk! 🙂 strålende fornøyd, fortsett med det gode produktet deres!

Jan Ivar Johannessen, Saupstad;
Dog Vitality med omega-3 har gitt veldig positiv virkning på mine to hunder som nå er 9 og snart 11 år gamle. Har registrert at poter og pels har fått et oppsving etter at jeg startet med Dog Vitality. Blank og fin pels og poter som er bløte som bomull. De får en dose hver dag.

Kennel Charanga. Torill Annie Johansen, Bardu;
Vi har 2 irske ulvehunder med utslett/eksem, rød rundt øyne, røyting osv DV er det eneste som har hjulpet. Andre oljer har ikke virket.

Lisbeth Ottesen, Geilo;
«Nå har jeg prøvd DogVitality mage og tarm på hunden min i 4-5 mnd., og det har hatt en fantastisk god effekt.
Det er slutt på romlemage, oppkast og diare. Merker også at matlysten er på topp.
Flott at det finnes ett produkt som er så effektivt.»

Stine B. Nordvik, hundekjører fra Ler;
«Dog Vitality har for oss vært en suksess, dette vidundermiddelet har gjort hundene våre mer stabile. Dog Vitality har ført til bedre næringsopptak og bedre restitusjon. Vi har også registrert kortere restitusjontid etter den årlige magevirus smitten, ingen av hundene ble så redusert at de ikke kunne trene.
Vi har nå skjelden diarè på hundene og om noen får diarè, så er det som regel over ved neste avføring. Vi tror heller ikke vi hadde klart å trene så mye som vi gjør uten Dog Vitality.
Så vi er fornøyde med produktet. Under de månedene vi trener mest får hundene 3-4 dagsrasjoner på et døgn, og da er det viktig at magen holder seg stabil. Dette hjelper DV til med.»

Hege Hellesvik, Oslo ;
» Dyret mitt har fått det for seg at hun skal ikke spise tørr fôr hvis det ikke er DogVitality på :o)»

Irene Krogstad og Eirik Muan, Kennel Skovard, Børsa;
«Vi bestemte oss for å prøve Dog Vitality etter at noen venner hadde fått meget gode pelser på sine Golden Retrievere. Må innrømme at jeg var litt skeptisk da jeg mener fôret vi bruker inneholder ALT, men tenkte at vi prøver.

Vi har dachser, pointer og en Bracco Italiano. Vi er aktive med våre hunder på utstilling, jakt og sporprøver. Vår Bracco var litt dårlig til å spise, men etter at han fikk oljen i maten sin spiser han opp alt. Men det beste er den blanke og gode pelsen de har fått. Vi har også testet ut pulveret for mage og tarm på en hund som har lett for å få løs mage, med godt resultat. Vi anbefaler våre valpekjøpere til å bruke Dog Vitality på sine hunder.»

Randi Bakke, Grimstad;
«Jeg har gått helt tom for DV pulver til hundene mine. Jeg var nødt til å bruke høyere dosering en kort periode da begge hadde fått i seg noe de ikke tålteJ.
Kan du være så snill å sende en boks så fort som mulig? Og, hvis produksjonen er i gang på den nye DV for hud og pels, sende en liten flaske av den også, slik at jeg kan få prøvd det på hundene mine.
Det var helt utrolig hvor fort magesyken gikk over på dem denne gangen. Jeg ga dem 2 måleskjeer hver fordelt på 2 måltider, og diareen ga seg i løpet av samme dag. Tidligere har slike uhell hatt følger i dagevis med oppkast og diaré.»

Angelica Merkel and Christof Diehl, Icebells Kennel, dogmushers from Germany
We had some dogs who had lost too much weight during season – so those got dog vitality continously.
So I got the idea to add dog vitality (the powder as well as the oil) to the snacks the dogs get after racing (mainly meat and maltodextrin). This we did with all racing dogs. The acceptance was very good with the dogs, even bad eaters always took their snacks.
We started about 3 weeks before the World Championship with DogVitality and therefore had the chance to try it in three races.
Now to our observations:
The thin dogs with DogVitality didn´t loose any more weight despite of hard training. They still were in good shape at the WC. (they started gaining weight after the season, when training was considerably reduced and it got warmer).
One very important observation for us was the following: we had 4 dogs who always had blood in their faeces after hard training and racing plus 2 or 3 more who had it sometimes (all those dogs also were thin). This was reduced after about 10 days of DogVitality and at the WC we didn´t have any dog with this problem!
Blood in the faeces after hard work seams to have one reason in a problem with carbohydrates (of course if you can exclude parasites!). Maybe DogVitality improved the digestion of the carbohydrates, that they didn´t irritate the lower parts of the intestines any more? In addition, omega-3 has also an anti-inflammatory effect, maybe this helped as well?
One more point we liked: the omega-3-oil doesn´t smell of fish like the products you can buy in germany.
As for the older dog, who got DogVitality because of her chronical diarrhoe: it also had positiv effects on her, she didn´t get too thin like last winter even though it was much colder. And her faeces improved, before every once or twice a week she had really watery faeces (it was never solid, we had to be satisfied when it was like the one of a cow). This stabilized at the cow-like status, the watery faeces stopped completely and she didn´t react so sensitive to little changes in food as before.
Altogether, we were very satisfied with the performance of our dogs and would like to use dog vitality the next season as well.
Also, we think that dog vitality should be wider known and used in Germany.
Søgni Skår, Valestrandsfossen;
«Før jeg fikk min Engelsk Springer Spaniel valp (nå 1,5 år), var jeg på hundeutstilling på Bjerkebanen. Der fikk jeg et prøveprodukt av DogVitality. Straks jeg fikk valpen startet jeg bruk av DogVitality produkter. Jeg fortsatte med abonement og hunden min har daglig brukt DogVitality med omega-3. Vi har fått mange kommentarer på den fine blanke pelsen, den skinner helt utrolig. Potene er myke og fine og så langt har vi ikke fått hudproblemer. Jeg er kjempefornøyd med abonementet og produktet. Jeg har også brukt oljen i pelsen før lange skogsturer for å unngå at greiner og kvist fester seg.»

Inga Dansberg, Nord-Torpa;
«Før jul kjøpte vi en stor boks dogvitality pulver hos dere. En av våre hunder har allergi og han reagerte innen noen få dager svært positivt på pulveret. Det har vært fantastisk å oppleve for både han og oss som eiere. Vi ønsker med denne mailen å bestille en ny boks 1500ml dogvitality konsentrat (pulver). Mange takk og gode hilsener.»

Bente Fimland Therkelsen, Kennel Ratoppen, Andebu;
«På Kennel Ratoppen gir vi både valpene og de voksne hundene DogVitality fordi de er allround hunder som også brukes mye i skogen på blant annet ettersøk av skadede dyr.

Dachsen er i tillegg til fantastiske familiehunder, flinke brukshunder og elsker lange turer i skogen. Med den lange overkroppen og de korte beina er det viktig med godt fôr og DogVitality med omega-3 for å opprettholde god kvalitet på skjelett, muskler og ikke minst poter og pels. Dette mener vi på Ratoppen er veldig viktig for å ha en frisk, glad og fornøyd valp og hund. Derfor bruker vi DogVitality til alle våre hunder

Vi har selv også fått erfare den effekten DogVitality med omega-3 har på pelsen og Bobby Brown er et flott eksempel på hvor viktig det er med DogVitality med omega-3. Vi har slitt litt med matt og krøllete pels på han, men etter at vi begynte å gi han DogVitality har han fått en flott pels. I tillegg til at han ble Nordisk Junior Vinner i 2010 ble han nå også Norsk Utstillings Champion.

Vi er ikke i tvil når vi velger DogVitality til våre hunder.»

Spørsmål fra Monica Nilsen, oppdretter i Råde,
«Jeg har meget god erfaring med DogVitality Mage og Tarm til voksen hund, men nå har jeg et valpekull på straks 3 uker som har fått diarè. Lurer på om jeg kan putte dette pulveret i oppbløtt tørrfor som de nå skal starte å spise? Eller er det noen grense på når det er tilregnelig å gi dem dette?
Hundene er av rase Flatcoated Retriever, og er ellers kvikke og raske, og spiser godt og vokser normalt.»
Svar fra DogVitality; «Hvis dine valper er ferdige med die-perioden kan du la de få pulveret blandet ut som du beskriver.Prøv deg fram med en dosering etter vekt og eventuelt øk til det dobbelte.»
Tilbakemelding fra Monica Nilsen; «Valpene er ikke helt ferdig med die-perioden, men jeg tok sjansen og testet pulveret alikevel. Og det har fungert helt supert! Valpene er idag 3 uker, og magen er nå helt normal etter 2 dager på pulver i tørrforet (fått 2 ganger daglig).
Igjen takk for flotte produkter, som faktisk holder det dem lover :-)»

Svein Olav Bjelland, Sveio

Elghunden har fått flott pels, gode poter og ingen hudproblemer.
«Jeg har svarte elghunder og er veldig godt fornøyd med produktet. Flott pels, gode poter og ingen hudproblemer. Dette er hunder som er i stor aktivitet. (Jakt, ettersøk og turgåing.)

Jeanette Nilsen, Alta
Potesprekkene forsvant og pelsen ble blank på redningshunden Ask
Ask er en aktiv Flat Coated Retriever gutt på 4 år. Han er godkjent redningshund-ettersøk i Norske Redningshunder, og om vinteren går det meste av tiden til lavine og snørekjøring. Han har hatt potesprikker, tørre og sprø klør og røytet en del jevnt over. Han har fått Dog Vitality med Omega-3 i ca 5 uker nå, og etter så kort tid merker jeg allerede forbedringer! Potesprikkene er så godt som borte, klørne er ikke like tørr og sprø lengre, og han røyter mindre. Blank og fin pels. Jeg er kjempe fornøyd med produktet, og anbefaler det på det varmeste!»

Wigdis Sjursen, Nordhordland:
Mocca presterer over all forventning
Jeg har tre hunder, to Hygenhunder og en Strihåret Dachshund som alle går på DogVitality. Hygenhunden min, Pan, er litt kresen, så jeg hadde litt problemer med å få det i han i begynnelsen. Mannen min og jeg var ute og reiste og hundene var på kennel. De to som gikk på DogVitality kom friske hjem igjen, men Pan fikk kennelhoste. Det var da jeg virkelig ble overbevist om at DogVitality styrker immunforsvaret og holder hundene friske. Dachsen min, Mocca, er Norsk og Svensk Utstillingschampion, Norsk og Svensk Viltsporchampion, og har 1. premie på Drevprøve for Dachshunder. I tillegg konkurrerer vi i agility, og i den forbindelse er det ekstra viktig at hun holder seg myk og smidig. Siden DogVitality også er godt for ledd og muskler tror jeg dette er med på å holde henne i god form. Jeg får ofte skryt av pelsen til harehundene mine – spesielt den yngste som har gått på DogVitality siden vi fikk henne har en skinnende pels. Når noen bemerker den blanke pelsen hennes anbefaler jeg alltid DogVitality.

Merete & Margit, Kennel Bøjentan`s
Hundene henter seg fortere igjen etter lange jaktdager

Vi driver oppdrett av rasen Petit Basset Griffon Vendeen til jakt, ettersøk og familie. Vårt mål er å få frem hunder som har gode jaktegenskaper, er rasetypiske og som fungerer som familiehunder. Det betyr at vi stiller store krav til helse, jaktegenskaper, utseende og utholdenhet hos hundene våre.

Vi har nå brukt DogVitality i over 1 år på våres hunder, noe vi merker gir utslag både på poter, pels og matlyst. I fuktige perioder, kan hundene ofte bli litt misfarget (rosafarget) i pelsen rundt munn og poter. Dette er merkbart bedret seg etter vi begynte å bruke DogVitality. Vi merker også at hundene henter seg fortere inn etter lange jaktdager. Matlyst og opptaksevnen har også klart bedret seg. DogVitality er en naturlig del av daglige foringen på våre hunder og vi annbefaler det gjerne videre.
Du finner link til Kennel Bøjentan`s her
Anne Gry Larsen, Larvik Hundene fikk ekstra energi og fargen på pelsen tilbake Jeg har to fuglehuder, en tispe og valpen hennes, som vi bruker aktivt til jakt og snørekjøring. For noen år siden ble tispa smittet av boreliabakterien og nesten over natten forandret pelsen farge til å bli helt grå. Selv om hun var bare 6 år da det skjedde, ble også allmenntilstanden hennes svært dårlig. Vi var hos veterinæren og fikk flere antibiotikakurer, men fikk beskjed om at fargen nok aldri ville komme tilbake. Fra en nabo fikk jeg anbefalt å prøve DogVitality for mage og tarm og begynte å kombinere dette med et spesialfôr. Det tok ikke mange ukene før vi merket store endringer på både pels og helsetilstand og snart var hun tilbake like rød i pelsen og i topp slag. Det var nesten som om hun fikk en ny ungdom.

Det rare var at valpen tydeligvis også var blitt smittet. Kort tid etter begynte nemmelig også den å få grå pels. Da kjørte jeg den på samme kur med like gode resultater. I dag benytter begge hundene DogVitality hver dag, men spesialfôret har jeg kuttet ut. DogVitality i kombinasjon med et normalt god hundefôr gir hundene alt de trenger. Jeg har i tillegg gitt litt fettsyrer, i perioder også DogVitality med omega-3. Da blir pelsen enda finere og hundene blir ikke tørre på nesen. Jeg må også si etter jeg begynte med DogVitality har hundene fått en fantastisk energi. Jeg har lagt merke til at de aldri blir stive og støle, selv etter lange dager i myr eller dyp snø. Jeg anbefaler DogVitality til alle jeg kjenner som har hund. Et så godt produkt fortjenter det!

Oppdretter Magne Henne, Geiteryggen:
Pelsen skinner og hundene holder seg friske
Selv om mine Schäfere er av fin avstamming har jeg sett store forandringer etter at jeg begynte med DogVitality. Spesielt på utseende og forbedret helsetilstand. Hundene holder seg friske og jeg får mange kommentarer på at pelsen er så blank. Periodene med røyting har også blitt kortere, men mer intense, slik at pelsen blir fortere fin igjen. Resultatene for utstillingshundene taler for seg. Hunder med hudirritasjoner har også blitt kjempefine.

Jeg er litt skeptisk av natur, så tidligere i år bestemte jeg meg for å prøve om det virkelig var DogVitality som var årsaken til at pelsen ble så glansfull. Jeg lot en gravid tispe benytte DogVitality og forsøkte uten på en annen. Resultatet var ganske utrolig. Valpene til DogVitality-tispa var veldig mye blankere og fyldigere i pelsen. I tillegg var kullet mer homogent og valpene var kraftigere og hadde tykk pels også på buken – noe som er uvanlig. Jeg gir alle mine hunder DogVitality hver dag og anbefaler det gjerne videre. Du finner link til Grenland dyrepensjonat og Kennel Breibars her

Kristin og Kjell på kennel Kikkiathy,
DogVitality gir oss det ”lille ekstra”
Vi på kennel Kikkiathy driver oppdrett av collie langhår. Vi har prøvd ut Dog Vitallity med Omega-3 på noen av våre hunder bla. Kikkiathy`s Fabulous Golden Winner – Frida. Vi har vel aldri hatt noen problemer med pelskvalitet eller hudproblemer på våre hunder. De er sunne og friske. Men som utstiller og oppdretter, ønsker man det «lille ekstra». Kristin jobber på Telemark Dyreklinikk, hvor de sensommeren 2008 tok inn Dog Vitallity. Frida hadde sitt første valpekull sommeren 2008, og mistet all pelsen. Den siste Certet var enda ikke er i boks, og vi ønsket oss en flott pels i «rekordfart”, hun har 6 Cert, endel CK og flere BIR og BIM. Frida har nå brukt produktet i 6 mnd, og hun har fått en utrolig tykk og blank pels, Fargen er mer intens og hun har fått mye mere «humør». Vi trener også utholdenhet med henne 2 ganger i uken. 1,5 til 2 timers turer etter travhesten hentes inn igjen raskere enn tidligere. I tillegg er det godt å vite at DogVitality styrker immunforsvaret, bedrer næringsopptaket og gir sunn mage-/ tarmflora. Vi anbefaler Dog Vitallitytil alle som vil gi det lille ekstra til sine hunder! www.kikkiathy.no

Arve Larsen, politioverbetjent og mangeårig hundefører, Larvik:
Blank pels og økt utholdenhet
«Min jaktlabrador Ayla har vist en utrolig våkenhet og utholdenhet etter at hun har begynt med DogVitality. Jeg må ikke glemme pelsen som virkelig skinner. Ayla har fått mye skryt.»

Rune og Grace Beathe Mathisen, Skien;
God helse, økt fokus og maksimal ytelse
«Vi bruker våre Cairn Terriere aktivt til både utstilling, agility og lydighet. Dette stiller store krav til helse, utseende, utholdenhet og fokus hos hundene. DogVitality er et fantastisk hjelpemiddel for å få våre hunder til å yte maksimalt hele tiden.» NUCH Hitos Dasher og Kramers Zorro;

Gry Eriksen, Tjøme;
Hunden min ble ”yngre” – ble mindre stiv og mer bevegelig
«Etter at min svenske lapphund fylte 9 år, måtte jeg innse at hun begynte å bli gammel. Hun var giktisk og langt mindre aktiv enn før. Etter å ha gått på en 10 dagers kur med Rimadyl, ble jeg enig med dyrlegen om at hun skulle gå på dette i de periodene hun var mest stiv og plaget. På samme tid fikk jeg, via en kollega, høre om et kosttilskudd for hund som skulle være veldig bra. Da jeg synes det er bedre om hun får et kosttilskudd enn om hun går på medisiner, bestilte jeg en boks med DogVitality, dog uten å ha de største forhåpningene. Etter 3 – 4 ukers bruk så jeg at jeg hadde fått en yngre hund. Hun virker mindre stiv og langt mer våken og aktiv. Nå står hun klar ved siden av meg og vil være med så fort jeg reiser meg opp for å gjøre noe. Det er noen år siden sist og det er veldig gledelig! Pelsen hennes har alltid vært utrolig flott, men nå virker den litt «mykere».. Jeg kan ikke se at det er andre faktorer enn DogVitality som spiller inn på hennes helsetilstand akkurat nå, og det ser nå ut som om jeg slipper å medisinere henne, i hvert fall foreløpig. Det er jeg glad for!»

Jan Peter Runde, Porsgrunn;
Hjalp mot hudirritasjoner og allergiplager
«Vi har to hunder, en engelsk springer spaniel på 4 år og en valp (samojed mor og boardercollie far) på 11 måneder. Spanielen har vært plaget av flassing, kløe, røyting og periodevis væskefylte blemmer over store deler av kroppen. Dyrlege har påvist allergi og hunden har vært behandlet med Prednisolon i ganske store doser og Atarax (antihistaminer) for å dempe kløen. Den har også fått antibiotika i tre omganger og i perioder blitt vasket 2 ganger per uke med spesialshampoo. Vi har også forsøkt en del ulike typer fôr uten at det heller har hjulpet. For ca. 8 måneder siden begynte vi å gi begge hundene DogVitality. Dette har hatt svært god effekt; huden på spanielen flasser fremdeles noe, men blemmene har gradvis avtatt og er i skrivende stund fraværende. Kløen har også avtatt og den har mer energi enn før. Dette kan selvsagt skyldes redusert medisinbruk, men vår antakelse er at DogVitality har medført redusert behov for øvrig medikamentell behandling. I forhold til valpen er det vanskelig å si noe kvalifisert om effekten av DogVitality. Hunden har ingen kjente plager og den har vokst seg stor, sterk og sprek. Pelsen er upåklagelig, og humøret er på topp. En ting jeg har reflektert litt over, er det faktum at valpen nå er ca. 5 cm høyere enn normalen for voksne hanner i begge rasene den er et resultat av. Vi har gitt den voksenfôr hele tiden og ellers en lang tur nesten hver dag med mye løping.»

Aina Christiansen, Porsgrunn;
Ble bra av mageproblemer
«Min 7 år gamle snauser, Nemo, fikk mageproblemer og fikk medisiner fra vår dyrlege i Sandefjord. Så leste jeg i en reportasje i Porsgrunn Dagblad om produktet DogVitality og tenkte at dette måtte jeg prøve. Allerede etter kort tid begynte vi å se forskjell. Nemo har blitt så fin, frisk og livlig. Dette var så moro!»

Camilla Bakken, Åros;
Mindre røyting
«Etter at Magnus begynte med DogVitality med omega-3 har han begynt å røyte merkbart mindre. I stede for at han røyter litt hele tiden, røyter han nå mye i en kort periode og så er det over. I tillegg har pelsen blitt mye finere. Jeg syntes også han virker veldig fornøyd etter han har begynt med produktet. Jeg anbefaler gjerne DogVitality videre.»

Birgitte Brathagen, Larvik;
Blank og fyldig pels
«Ibsen har fått veldig fin pels etter at han begynte med DogVitality med omega-3. Selv oppdretteren hans bemerket hvor flott og blank pelsen hans hadde blitt i forhold til søsknene. I tillegg syntes han det smaker veldig godt. Måltider med DogVitality er høydepunktet, og han må alltid få lov til å slikke skjeen ren før han tar fatt på maten.»