Her finner du kommentarer fra ImproWin brukere. Send oss gjerne din historie!

Anne Marte Grüner Henriksen

«Jeg har en varmblods som har vært plaget med såre koder og fyllinger i nesten et år. Hun har fått et utall av ulike medisinske behandlinger, men plagene vender alltid tilbake. Etter en drøy måned med ImproWin er forandringen forbløffende. Både fyllingene og sårene er helt borte. Pengene jeg har brukt på ImproWin er definitivt spart inn på uteblitte vetrinærutgifter. Jeg er strålende fornøyd med produktet. »

Synne Netland:
Jeg slet vanvittig mye med mugg. Hadde prøvd alt men ingenting hjalp. Begynte på
Improwin og etter 2 uker var all mugg vekke og det kom aldri tilbake igjen.

Martha Berge:
Jeg hadde en hest som slet med mugg,løs mage og siloutslett. Improwin hjalp vanvittig mye og jeg trengte ikke mer enn en kur/boks.

Anita Hetland:
sliter med mugg og noe de trodde var magesår. Etter et par uker var muggen borte. Hva skal man si? Kjempe fornøyd!

Anette Anda:
Hei! Det har gått utrolig bra med hesten. I fjor vinter var jeg redd for å miste henne da hun hadde problemer med fordøyelsen og fikk stadig kolikk. I tillegg var hun full av eksem og klødde veldig! Dette er en NL hoppe på 24 år. Et par måneder etter at vi begynte med Improwin så vi tydelig forandring. Blank og fin i pelsen uten eksem. Man og hale vokste for første gang på flere år , uten å bli klødd av, og ikke minst ser det ut til at mage/tarm fungerer som det skal, og gamle dama tror til tider hun er ungdom igjen. Er jo ikke sikkert alt dette skyldes improwin men det har hjulpet godt på vei er det ingen tvil om.

Annie Vangsnes:
Jeg slet med at hesten min hadde såre koder og mugg. Et par uker etter at han hadde gått på ImproWin var problemene borte. Kjempe fornøyd.

Travtrener og kusk Per Oleg Midtfjeld, Mysen

Oleg begynte å bruke ImproWin på 5 hester. Etter 2 ukers bruk med ImproWin kunne han obeservere at;

– tre av hestene som har vært plaget med trøblete fordøyelse, var det store forandringer/forbedringer allerede.

– to av hestene kunne han ikke se noe på men de var friske i utgangspunktet også.

Travtrener og kusk Ari Hartikainen, Finland

– Hästarna äter det bra med melass, dom har hämtat sig bra och han tycker att dom drikker vatten också lite bätter

Travtrener og kusk Illka Korpi, Finland

«Jag tror Improwin har varit den mest hjälp för dem som värkligen lider av magproblem»

Ulleri (kallblod 8 år gammal sto, magproblem, medicinering, många gånger)

– Först i början var smakligt problem med ImproWin

– Hästens utseende förbättrats markant, växte det fett och hår förbättras

– Inga mag mediciner längre behövs

Nelilyn Mr Big (5v varmblod valack)

– När hästen komm till träning var han nervös och lös avföring

– Efter 3 veckor med ImproWin, hästen lugnat sig och yttre utseende förbättras.

– Tävlar framgångsrikt

Diao Dovar (4 år varmblod valack, för tunn och torkade ut, särskilt efter loppet)

– 3 veckor efter ImproWin utseendet förbättras

– Det verkar också som lederna har förbättrats och hästen har börjat tävla

Nelilyn Saphira (2år varmblod sto, utbildning kommer in diarré starkt enheter)

– Det är ImproWin gynnats mest. Gödsel är normalt, även in träning och utvändigt i gott skick

M.T. Frida (lv 6 år gamla stoe, magproblem, tunn)

– ImproWin genom användning av yttre utseendet är bra och motståndskraft har förbättrats så mycket att hästen har kunnat tävla regelbundet

Travtrener og kusk Joakim Lövgren, Sverige

Jag är positiv till ImproWin och vi använder produkten återkommande genom Vet Bertelsen. Särskilt på hästar med utslag i pälsen, små bulor kombinerat med lite matt päls. De har synbart blivit bättre ganska snabbt. Smakligheten har vi löst med blötlagd Slobber Mash .

Dressurrytter Linn Salen Nordfonn, Skien

Jeg har brukt produktet i flere år nå og er kjempe fornøyd! Det er det eneste som holder de hvite hestebeina muggfri nå som det er så sølete 🙂

Veterinær og dressurrytter Heidi Catrine Karal, Oslo

«Hvorfor velger jeg IMPROWIN:

Firmaet bak produktet har solid kompetanse og jobber systematisk/seriøst.
ImproWin er basert på solid forskning og testing.

Produktet passer mitt behov. Jeg har en stor svensk varmblods dressurhest (176 i mankehøyde og nesten 700 kg). Det er vanskelig å beholde god muskelmasse på en så stor hest, gjennom hele året – spesielt når gróvfórkvaliteten varierer. Vinteren 2011/2012 og 2012/2013 har vært spesielt ille mht. mugg i ensilagen. Dessverre kan hestene få kolikk eller magesår hvis høyet og ensilagen ikke er bra nok. Når hesten ikke spiser nok gróvfór, vil den selvfølgelig ikke kunne trene optimalt. Den vil også tape vekt. Min flotte dressurhest har en gang tidligere i livet hatt neurologiske symptomer, etter å ha spist muggent høy/muggen ensilage. Dette vil jeg for enhver pris unngå skal skje igjen.
DENNE vinteren var jeg ikke nervøs. Jeg stolte på IMPROWINs egenskaper. Hesten hadde god appetitt, var 100% frisk og hadde stigende formkurve hele vinteren. Ja, andre hester på stallen (og i distriktet) fikk kolikk og hadde variabel matlyst. Fantastisk! Resultatene taler for seg selv.
Vi har mange gøyale treningsøkter i dressur. Vi rir mye i skogen. Hesten og jeg har avansert fra LC til LA i dressurkonkurranser på kort tid.
Ja, vi får stort sett gode resultater når vi deltar, men vi må selvfølgelig øve for å få det til!
Vi har en FANTASTISK morsom og variert treningshverdag, sammen. Det å se at hesten min er sunn, fremad og frisk – betyr også sjelefred for meg. Nå må vi snart ha salmakeren på besøk igjen, fordi bryst- og ryggmuskelaturen stadig utvikler seg mer og mer, i positiv retning!»

Travtrener Stine Marlen Bendiksen, Dividalen
Stine er en av Norges yngste travtrenere og Norges nordligste travtrener. Hun holder til i Dividalen ved Målselv.
Stine sin hest Villemosen har mistet hele 3- og 4-års sesongen på grunn av magetrøbbel. Men nå har akupunktur og ImproWin gjort susen, så nå er han på beina igjen. Det har fungert veldig bra og han traver raskere enn noen gang.

Hesteeier Margrete Kvarberg;
«Sonic e frisk no takket være improwin!=) Mangle kun å legg på sæ og få litt muskla igjen, så e vi tilbake for fullt! Men no e livsgnisten og energien tilbake, pelsen e bedre, han legg på sæ, han leke og e tilbake i flokken og han e utadvendt igjen så det går han å få «kontakt», ikke bare ha en hest som står stum og godtar alt uten å vær mentalt tilstede i det som skjer. Og han e på flørting og byr opp t lek igjen;)»

Veterinær Målfrid Vatne
Jeg har selv brukt ImproWin i flere år til vår travhest Bjørlifaks. Han slet tidligere med magesår og var stresset. Etter rekommandasjon fra bla Rikstotoklinikken på Bjerke prøvde jeg fôrtilskuddet ImproWin til Bjørlifaks. Han har siden hovedsakelig fått tilskuddet hver dag (foruten under en konvalestentperiode der han gikk på beite) og har ikke hatt magesår noe mer. Han fungerer også veldig fint og er blitt mindre stresset, selv om han jo i løpssitusjonen ofte er ivrig og dessverre galopperer bort en del kroner i blant… Etter et jeg begynte med Impro Win har Bjørlifaks sprunget inn 655 899;- NOK på 56 starter. Han har tatt 13 seire, bla i Erik Garlèns Minne på Hagmyren (V75) med 125 000;- SEK i førstepris. Bjørlifaks har som raskest sprunget 1.24.3 over 2100m med voltestart. Jeg er veldig fornøyd med hvordan han fungerer og at han ikke har hatt magesårsymtomer noe mer, så jeg kommer nok til å fortsette med ImproWin til ham. I mitt yrke som veterinær har jeg også rekommandert ImproWin til andre hester med mageproblemer og også til hester med såre koder. Flere av hestene blir klart bedre på ImproWin ifølge sine eiere. Jeg har også selv sett at hester med sprukne koder har fått mindre problem når de har gått på fôrtilskuddet, selv om det så klart ikke alene løser alle problem av denne typen synes jeg det er et godt supplement.

Se http://www.hestene.no/forum/showthread.php?75045-ImproWin-redder-kodene-nok-engang

Trond Olsnes, Sandnes;
«Har en spranghest som slet med kolikk. Den ble en fantastisk hest med ImproWin. Kolikken kom tilbake når den sluttet med ImproWinW. Formen ble strålende og den hoppet høyere.»

Mads Arne Leivseth, Ankenesstrand;
«Ildfaks har blitt en ny hest, magen stabilisert seg veldig godt.
Kommet i godt hold og fått god appetitt. Kjempegode resultater etter at han begynte med ImproWin. Veldig fornøyd.
Lillegutt har også fått stabilisert magen og er ikke så tafatt lenger dagen etter et løp (bedre restitusjon)».

Travtrener Astrid Kristensen, Harstad;
«Vitality Innovation: Takk – takk – takk
I desember -09 fikk jeg tips om ImproWin, takk og pris! Min 8 år gamle hest Fjølner har vært et «problembarn» helt fra han var liten og vi har slitt med å holde han stabil. Han er traver og har både talent og kapasitet i massevis, men har hatt til dels store problemer med magen. Det har resultert i svært svingende resultater, alt etter dagsform! Nå har vi gitt ImproWin fast siden desember og har fått en ny hest. Fjølner er blitt en skikkelig kjælegris og oppfører seg som en normal hest. Slutt er det på trippel varming før løp og slutt er det på intervaller på formiddagen på løpsdag og slutt er det på stopp i banen for å få av seg det fornødne. I det hele tatt: Fantastisk forandring etter at vi startet med Impro Win! Må bare si tusen takk! Måtte alle få vite om stoffet og få prøvd det. Tror det er mange konkurransehester som kunne hatt godt av en kur med dette vidundermiddelet! Mange lykkelige hilsener til dere fra Astrid Kristensen. Harstad»

NN:
«Hesten har blitt kjempeblank i pelsen og fått bedre matlyst. Hun var litt skeptisk til å begynne med å lot det ligge igjen i krybba, men nå er det ingen problemer og krybba er tom hver morgen. Sliter fortsatt med litt såre koder, men det har blitt mye mye bedre. Hun sliter også med litt fuktighets eksem / utslett som også har blitt bedre……Er veldig fornøyd så langt og kommer til å kjøpe en boks til for å se utviklingen på hesten nå når den igjen begynner å konkurrere.»

Galopptrener Maria Robertz:
«Prøvde på to hester. De kastet vinterpelsen, er trivelige, trener godt. Virker veldig langt framme i form og trivsel for årstiden» (april).

Travtrener Russell Suttle, Våle:
«Da Giant Batman kom til oss var han utrivelig; hadde pels som stålull. Ole Einar Sem anbefalte oss å prøve ImproWin. Vi startet med det i juni (2007). Batman spiste, la på seg de riktige kiloene, trivdes, trente bra – og vant………».

Eva Marie Aarstad hos Karl Ove Nordtømme:
«Vi har tre hester på stallen som går på ImproWin nå. Alle tre spiser det…. På to av hestene er det mest forbyggende. På den ene av disse to ser vi at han tåler mer trening uten å ta av seg kilo. Vi har hatt litt problemer med å få hold på den hesten og har vært redd for at han skal bli for tynn. Men dette går bra nå. Begge disse to hestene tar til seg bedre trening nå enn før.
Alle tre hestene som går på ImproWin er blanke, eplete og fine i pelsen og har fått mye bedre humør.
Den tredje hesten som går på ImproWin har vi tidliger slitt veldig med. Han har vært stiv i hele kroppen, halt i mange ledd flere ganger, blitt tjukk og fått store muskelknuter over krysset. Han har hatt svært dårlig humør, naturlig nok ikke vært treningsvillig og det har kort og godt vært bare trøbbel! ImproWin var etter mange sprøytinger, akupunkturbehandlinger, strøm, massasje, røntgen og scanning av ben og ulike behandlinger siste utvei. Og for en revolusjon!!! Etter allerede en uke så vi forskjell, hesten fikk fra seg utrolig mye avføring, kroppen strekte seg ut og han så plutselig ikke så tjukk ut likevel. Muskleknutene løste seg opp. Hadde akkurat hatt en akupunktør der, han hadde nesten aldri sett en så stiv hest før og anslo at vi minst måtte ha 5-6 behandlinger til, da han kom igjen etter 14 dager og skulle ta neste behandling var hesten mjuk som ei katte. Han trodde nesten ikke det var samme hesten. Nå har hesten utrolig godt humør, har blitt treningsvillig og frem for alt så tåler han treningen uten å bli hverken stiv eller halt. Har hatt flere dyrleger til å sett på hesten, uten å finne ut av det. Men her er det tydlige en hest som har hatt store problemer med fordøyelsen. Nå spiser han bare en skje med ImproWin om dagen og det holder det i sjakk. Blank og fin i pelsen har også han blitt. Godt å se hesten glad og frisk igjen. Han har heller ikke såre/sprukne koder lenger.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunniva (@garpurfrahvoli)