Norsk Bokmål Norsk Bokmål

ImproWin® er norskutviklet og patentert. Produktet består bl. annet av salter av spesielle organiske syrer som gjennom omfattende studier har vist god effekt ved forebygging og behandling av erosjoner(begynnende slimhinnesår i mage og tarm) som magesår. ImproWin® har også gode indikasjoner mot såre koder/mugg og for å bedre undervekt. Produktet er godkjent som tilskuddsfôr uten karenstid.

ImproWin® kommer i tre varianter; 1.2 kg(pulver), 1.2 kg pellets og 2 kg pellets. Pellets-variantene inneholder 50% bygg og gjør det noen ganger lettere å blande med annet pelletert fôr.

ImproWin® er utviklet i samarbeid med utviklet i samarbeid med ledende veterinærer og ernæringsekspertise for dyr.  Vitenskapelig studie er gjennomført ved Veterinærhøgskolen NMBU i samarbeid med Rikstotoklinikken Bjerke Dyrehospital og publisert i ACTA Veterinaria Scandinavica; ImproWin® in the treatment of gastric ulceration of the squamous mucosa in trotting racehorses.
In vitro studie er gjennomført ved Veterinærhøgskolen NMBU: Effekt av ImproWin™ på bakteriell vekst av Malin Borg og Henning Sørum 

 

 

Effekten av ImproWin®
Hindre dannelse av sår i mage- og tarmslimhinner.
Hester med overfladiske sår i mage- og tarmslimhinner synes å bli raskere friske.
Gir mer stabil mage-/tarmflora.
Normaliserer avføringen.
Godt mot såre koder og mugg.
Hester i dårlig hold kommer i godt hold.
Hesten synes å tåle stress bedre, bedrer treningsvilligheten og blir mer utholdende.
Mer vital og bedre matlyst.

Ved mistanke om magesår skal veterinær konsulteres.