ImproWin® er norskutviklet og patentert med intensjon om å øke livskvalitet og vitalitet hos hest. Produktet består bl. annet av salter av spesielle organiske syrer som gjennom omfattende studier har vist god effekt ved forebygging og behandling av erosjoner(begynnende slimhinnesår i mage og tarm) som magesår. ImproWin® har også gode indikasjoner mot såre koder/mugg og for å bedre undervekt. Produktet inneholder ingen kjente karensbelagte midler.

ImproWin® finnes i tre varianter; 1.2 kg(pulver), 1 kg pellets og 2 kg pellets. Pellets-variantene inneholder 50% bygg og gjør det noen ganger lettere å blande med annet pelletert fôr.

ImproWin® er utviklet i samarbeid med ledende veterinærer og ernæringsekspertise for dyr.  Vitenskapelig studie er gjennomført ved Veterinærhøgskolen NMBU i samarbeid med Rikstotoklinikken Bjerke Dyrehospital og publisert i Acta Veterinaria Scandinavica; ImproWin® in the treatment of gastric ulceration of the squamous mucosa in trotting racehorses.
In vitro studie er gjennomført ved Veterinærhøgskolen NMBU: Effekt av ImproWin™ på bakteriell vekst av Malin Borg og Henning Sørum 

Effekten av ImproWin®
Hindre dannelse av sår i mage- og tarmslimhinner.
Hester med overfladiske sår i mage- og tarmslimhinner synes å bli raskere friske.
Gir mer stabil mage-/tarmflora.
Normaliserer avføringen.
Godt mot såre koder og mugg.
Hester i dårlig hold kommer i godt hold.
Hesten synes å tåle stress bedre, bedrer treningsvilligheten og blir mer utholdende.
Mer vital og bedre matlyst.

Ved mistanke om magesår skal veterinær konsulteres.

 

 

Gå til nettbutikken